Functionele analyse | Tactics Skip to main content
nl
en

Om een doel te bereiken moet je het eerst begrijpen

Tijd om je behoeften in kaart te brengen en aan de slag te gaan!

Praat met een expert

Een solide basis

Welke problemen wil je aanpakken? Welke tools gebruik je momenteel en ben je er tevreden over?

Aan de hand van workshops en bedrijfsbezoeken schetsen we een volledig beeld van je situatie 'as-is' en 'to-be'. We vertrekken vanuit een helikopterview en zoomen in op de details tot we alle benodigde informatie hebben om een actieplan op te stellen.

Referentiepunt

Het actieplan bevat een duidelijk overzicht van alle functionaliteiten die we zullen implementeren. Goede afspraken, goede vrienden.

Overzicht van gegevensstromen

Het plan verduidelijkt ook uit welke componenten het systeem bestaat, en hoe die met elkaar in contact staan.

Transparant

Wij zijn allergisch voor jargon en dol op heldere visuals, zoals mindmaps en flowcharts. Om ons actieplan te begrijpen hoef je geen Einstein te zijn.
Aangename kennismaking Bereid je alvast voor op een bezoekje van onze functionele en technische analisten! Tijdens een goed gesprek (met een kopje koffie!) en brainstormsessies verzamelen zij alle informatie die ze nodig hebben.
Oplossingen voorstellen De kans bestaat dat we oplossingen voorstellen die je nog niet eerder overwogen had – maar uiteraard alleen als ze beter of kostenefficiënter zijn dan wat je zelf in gedachten had.
Scope en verwachtingen bepalen Verwachtingen, deadlines en afspraken: we leggen alles tot in de puntjes vast om ervoor te zorgen dat we op dezelfde golflengte zitten (en blijven zitten).

“Het komt zelden voor dat je een bedrijf tegenkomt waarmee je zo lang kunt samenwerken. ”

Gert Vrebos - Cofounder ClearFacts

Contacteer ons

Maybe your also interested in