Blockchains | Tactics Skip to main content
nl
en

Wij zijn uw partner in crime, niet alleen uw ontwikkelaar

Blockchains zouden even baanbrekend zijn als het internet zelf.

Eenvoudig gezegd maken ze traditionele tussenpersonen, zoals banken of notarissen, overbodig. Hoewel blockchains en cryptocurrencies vaak in één adem worden genoemd, kan de eerste ook worden gebruikt in combinatie met andere toepassingen, betalingsproviders, sociale netwerken, enz. Klaar om het enorme potentieel van blockchain te ontdekken?

Vertel ons meer over je project

Wat is een blockchain?

Een blockchain is een soort database, waarin transacties veilig opgeslagen worden zonder dat ze verwijderd of aangepast kunnen worden. Er dient steeds digitaal ‘ondertekend’ te worden door alle betrokken partijen, zonder tussenkomst van een derde partij.

Het gaat hierbij niet alleen om betalingen met cryptografisch geld, maar ook om uitwisselingen van belangrijke documenten.

Uitermate veilig

Alle wijzigingen in de database worden automatisch gekopieerd naar alle computers. Daardoor ben je niet afhankelijk van één centrale database. Frauderen is nagenoeg onmogelijk!

Volledige transparantie

Alle betrokken partijen worden op de hoogte gebracht van elke beweging op het blockchain-netwerk. Bovendien worden alle transacties chronologisch bijgehouden.

Gedecentraliseerd

Transacties tussen vele partijen die elkaar niet noodzakelijk vertrouwen worden in goede banen geleid, zonder dat er beroep gedaan wordt op een derde partij.

Weg met de tussenpersoon

Blockchain staat nog maar in de kinderschoenen, maar wint langzaam maar zeker aan terrein.

Enkele algemene toepassingen:

  • Cryptovaluta
  • NFT’s
  • Auteursrechten
  • Zorg
  • Vastgoed
  • Logistiek
  • En zoveel meer!

Wij implementeren de blockchaintechnologie in jouw producten of diensten, terwijl jij je kan focussen op wat écht belangrijk is.

Op zoek naar een implementatie van blockchaintechnologie?

Tactics bestaat uit een team van experten, waar ieder zijn specialiteit heeft. Door onze kennis te bundelen zijn we vastberaden om jouw project naar het next level te tillen. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Aarzel dan niet om ons (vrijblijvend) te contacteren.

Contacteer ons

Maybe your also interested in