Diensten | Tactics Skip to main content
nl
en

Bereik je doelstellingen met onze complete, geavanceerde toepassingen

Onze oplossingen zijn perfect afgestemd op jouw bedrijf en de systemen die je al gebruikt.

Een toegewijd team Om je de best mogelijke service te bieden word je bijgestaan door een vast team. Zo leer je ons echt kennen, en wij jou. Buitengewone toewijding: check! We zijn trots op onze korte communicatielijnen, van de ontwikkelingsfase tot de ondersteuning en optimalisatie.
Langdurige samenwerking Ons ontwikkelingsproces mag dan wel uit korte sprints bestaan, onze relatie met de klanten bekijken we altijd op lange termijn. Jarenlange samenwerkingen zijn eerder de regel dan de uitzondering bij Tactics, en omdat we de gewoonte hebben om steeds vooruit te denken, is je oplossing altijd toekomstbestendig.
Op maat gemaakte toepassingen Onze oplossingen zijn perfect afgestemd op jouw bedrijfsprocessen en de softwarepakketten die je al gebruikt. Je op maat gemaakte toepassing groeit en evolueert mee met je bedrijf, wat de productiviteit verhoogt, tijd en geld bespaart en een uniek concurrentievoordeel oplevert.
Onze expertise + jouw inbreng We toveren al ruim vijftien jaar innovatieve toepassingen uit onze hoed en weten perfect waar we mee bezig zijn. Ondanks onze expertise en kennis van de nieuwste technologieën, hebben we echter ook jouw inbreng nodig. Jij kent je bedrijf als geen ander, en daarom betrekken we je graag bij elke stap van het proces.
ISO 27001-certificering Wie ligt er nu nog wakker van goede cijfers? Euh ... Wij! Om klanten te tonen dat we alles doen om hun informatie veilig te stellen, zijn wij ISO 27001-gecertificeerd. Dat betekent dat we de AVG-regelgeving strikt naleven. Je mag dus op beide oren slapen: wij weten alles over de bescherming van persoonsgegevens en het voorkomen van datalekken.

Onze technische expertise

Ontdek welke programmeertalen en frameworks ons hart sneller doen slaan.
Neem een kijkje