Wie zijn wij

Méér dan IT-knobbels

Als u denkt dat wij een stelletje wereldvreemde IT-nerds zijn, dan hebt u het mis. Oké, we ademen technologie door elke porie. We spreken de digitale taal. En onze ogen fonkelen als u ons een analytisch vraagstuk voorschotelt. Maar bovenal zijn wij een bende enthousiaste, met u meedenkende jongens, met maar één doel: webtechnologie naar uw hand zetten.
Hoe we dat doen? Met een flinke dosis programmeerkennis. Inzicht in de werking van uw bedrijfsprocessen. En een vleugje passie. Want onze briljante programmeurs kicken op elke uitdaging waarmee u ze confronteert. Ja, we sleutelen met plezier aan uw applicaties! En daarmee zijn we niet aan ons proefstuk toe. Check ons palmares.

Ons DNA

  1. een flinke dosis programmeerkennis: check
  2. een stevige scheut inzicht in uw bedrijfsprocessen: glashelder
  3. een portie techneutentools als Symfony: onze speeltuin
  4. een vleugje passie: tot in onze botten

Toosten we binnenkort ook op uw succes? Vertel ons over uw project

Kleinschalig mét resultaatsgarantie

Weet u waarmee we ook het verschil maken in ons vakgebied? Kleinschaligheid. Niet dat we ons als Calimero gedragen in een grote, boze wereld. Maar we zijn wél lean-and-mean. Met ervaren en perfect complementaire medewerkers. Die vlotjes op elkaar zijn ingespeeld. En wellicht ook op uw golflengte zitten.

Neem de proef op de som.

Ons team

Ons team versterken?

Heb je interesse in een geweldige job als PHP Developer en wil jij ons team aanvullen? Aarzel dan niet en stuur je CV en motivatiebrief naar info@tactics.be.

Tactics bvba | Starrenhoflaan 14, 2950 Kapellen | +32 3 665 25 22 | fax +32 3 665 33 29 | info@tactics.be